Pizza op mama’s wijze

door Soumia

Als kind was ik diegene die een vierkant vormpje in een rond gat probeerde te stoppen. Toen lukte dat niet, nu gaat dat gewoon super makkelijk! Want een vierkant stukje van deze plaatpizza past precies in mijn ronde mondopening.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze heeerlijke pizza op mijn mama’s wijze is zo geniaal simpel om te maken en het smulresultaat is verbazingwekkend. De crunchy crust samen met de zachte la vache qui rit wat in de mond smelt is zo yummy!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er was suuuper veel vraag naar deze pizza op mijn mama’s wijze, jullie kunnen het nu dus eindelijk eens zelf uitproberen.

You may also like

2 reacties

Sarra 8 februari 2022 - 10:49

Ik wil graag nieuwe recepten leren

Reply
Soumia 8 februari 2022 - 10:56

Dan ben je hier bij keukenvansou bij het juiste adres! =)

Reply

Laat een reactie achter