Pizza op mama’s wijze

door Soumia

Als kind was ik diegene die een vierkant vormpje in een rond gat probeerde te stoppen. Toen lukte dat niet, nu gaat dat gewoon super makkelijk! Want een vierkant stukje van deze plaatpizza past precies in mijn ronde mondopening.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze heeerlijke pizza op mijn mama’s wijze is zo geniaal simpel om te maken en het smulresultaat is verbazingwekkend. De crunchy crust samen met de zachte la vache qui rit wat in de mond smelt is zo yummy!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er was suuuper veel vraag naar deze pizza op mijn mama’s wijze, jullie kunnen het nu dus eindelijk eens zelf uitproberen.

6 reacties
10

You may also like

6 reacties

Sarra 8 februari 2022 - 10:49

Ik wil graag nieuwe recepten leren

Reply
Soumia 8 februari 2022 - 10:56

Dan ben je hier bij keukenvansou bij het juiste adres! =)

Reply
Rahma 10 februari 2022 - 14:45

Wat is de afmeting van de plaat die je hiervoor gebruikt?x

Reply
Sinoes 5 april 2022 - 14:16

Dag Sou!
Bedankt voor het heerlijke receptje.
Hoeveel personen kunnen hiervan eten?

Bedankt.

Reply
Sara 23 april 2022 - 13:25

Ik had een vraagje ivm de plaatpizza, kan ik dezelfde saus gebruiken maar andere topping, ipv tonijn, kip of gehakt?

Reply
Sahar 2 september 2022 - 20:33

Kan ik de gepelde tomaten in de saus ook vervangen voor verse tomaten? Zoja, hoeveel heb ik dan nodig denk je?

Reply

Laat een reactie achter